G-465379

26-02-2014 Losser Journaal

Losser journaal, woensdag 26 februari 2014.

Kaartverkoop: 'Als de bus geet...'

Overdinkel - Maandag 3 maart start de kaartverkoop voor de voorstellingen van de christelijke toneelvereniging Eensgezindheid Overdinkel. Ze zijn druk aan het repeteren om iedereen weer een leuke avond te bezorgen. Men speelt: "Als de bus geet"; Een blijspel geschreven door Herman van der A.
Maar liefst zes uitvoeringen staan er gepland te weten op vrijdag 28 &  zaterdag 29 maart en op vrijdag 4, zaterdag 5, vrijdag 11 en zaterdag 12 april. Het stuk speelt zich af op het kantoor van het busbedrijf de Vries, wat wordt gerund door vader Joop en zoon Jan de Vries. Helaas lopen de zaken niet zo goed. Totdat er een stagiaire het kantoor binnenstapt...   Voor de mannen het goed en wel beseffen, weet zij vele veranderingen door te voeren. Zowel zakelijk als privé.
De voorstellingen van Eensgezinheid zij een begrip in heel Overdinkel en omstreken. Zij staan garant voor een gezellig en betaalbaar avondje uit voor het gehele gezin. Daarom zij de kaarten veelal binnen heel korte tijd uitverkocht. Wilt u een avond dan kunt u het beste ook zo snel mogelijk na de startdatum kaartverkoop, uw kaartjes bestellen.
Dit kan zoals altijd bij Margje Wiggers 053-5383708, start maandag 3 maart.
Nieuw is nu de mogeljkheid de gereserveerde kaartjes voortijdig op te halen aan de zaal op vrijdag 7 maart tussen 19:00 en 20:00 uur. Voor iedereen die tot een maximum van 8 kaartjes reserveert, blijft er de mogelijkheid de kaartjes ook op de avond van de voorstelling aan de kassa af te halen. Groepen groter dan 8 personen kunnen alleen kaartjes reserveren als deze ook vooraf worden afgehaald en betaald. Dit kan dus op vrijdagavond of bij Margje aan huis. Hiervoor zijn een aantal redenen. Het zorgt voor een snellere doorloop aan de kassa, u heeft de kaartjes zelf en ziet vooraf waar u komt te zitten. De voorstellingen vinden plaats in het Ned. Herv. Verenigingsgebouw, hoofdstraat 147 in Overdinkel. De zaal gaat open om 19:00 uur en het doek gaat open om 20:00 uur. Kom gerust mooi op tijd zodat u nog eeven een kopje koffie kunt drinken en bij kunt praten met de vele bekenden die u gegarandeerd die avond tegen komt in de zaal.

 

Share our website