G-465379

21-02-2014 Dagblad Tubantia

Dagblad TC Tubantia, vrijdag  21 februari 2014.

Eensgezindheid  speelt zes keer het blijspel 'Als de bus geet'
  

Overdinkel - De Christelijke toneelvereniging  Eensgezindheid uit Overdinkel brengt zes keer het blijspel Als de bus geet. De kaartverkoop voor de toneeluitvoeringen beginnen op maandag 3 maart. Het blijspel is geschreven door Herman van der A. De zes
 uitvoeringen zijn verdeeld over drie weekeinden: vrijdag 28 en zaterdag 29 maart, vrijdag 4 en zaterdag 5 april én vrijdag 11 en zaterdag 12 april. Het stuk speelt zich af op het kantoor van het busbedrijf De Vries, dat wordt gerund door vader Joop en zooen Jan de Vries. Helaas lopen de zaken niet zo goed. Totdat er een stagiaire het kantoor binnenstapt...  

Voor toneelliefhebbers die verzekerd willen zijn van een plek in de zaal is het aan te raden snel na de startdatum van de kaartverkoop de kaarten te bestellen. Dit kan bij Margje Wiggers ( tel. 053-5383708). Nieuw is de mogeljkheid de gereserveerde kaartjes voortijdig op te halen aan de zaal op vrijdag 7 maart tussen 19:00 en 20:00 uur. Voor iedereen die tot een maximum van acht kaartjes reserveert blijft er de mogelijkheid de kaartjes ook op de avond van de voorstelling aan de kassa af te halen.
Groepen groter dan acht personen kunnen alleen kaartjes reserveren als deze ook vooraf worden afgehaald en betaald. Dit kan op vrijdagavond 7 maart of bij Wiggers thuis.

De voorstellingen zijn in het Nederlands-hervormd Verenigingsgebouw aan de hoofdstraat in Overdinkel. De zaal gaat open om 19:00 uur, het doek gaat op om 20:00 uur. Iedereen die kaarten heeft gereserveerd en door ziekte of andere onvoorziene redenen niet kan komen kan dit doorgeven aan de organisatie. Er is dan nog een mogelijkheid mensen op de wachtlijst blij te maken met kaartjes.

 

Share our website