G-465379

15-05-2006 Losser Journaal/Dagblad Tubantia

15-05-2006: Vermelding in Losser Journaal/ Dagblad Tubantia:

Verslag Jaarfeest en Huldiging Jubilarissen

Zaterdag 13 Mei 2006 werden tijdens ons jaarfeest weer een aantal  mensen vanwege hun jubileum gehuldigd.
De avond werd geopend met een lekker kopje koffie met gebak.

Daarna was het aan voorzitter Hala Bryk om de jubilarissen te huldigen en een mooi cadeau te overhandigen.

Dirk Olthuis werd gehuldigd omdat hij dit jaar 25 jaar bestuurslid is. Dirk is jarenlang spelend lid geweest, en nu is hij vooral achter de schermen als lid van de werkgroep zeer actief.
Hij kreeg een mooi horloge aangeboden, en zijn vrouw, ook altijd een steun voor de vereniging kreeg een mooie bos bloemen.

Henk Maat is dit jaar 40 jaar lid van onze vereniging, Henk is spelend lid en heeft in die 40 jaar bijna in elk stuk gespeeld en heeft daarin prachtige rollen neergezet.
Ook henk kreeg een mooi horloge als dank voor zijn inzet al die jaren. Zijn vrouw, een trouw supporter van de vereniging kreeg een mooie bos bloemen.

Margje Wiggers is 50 jaar lid van onze vereniging. Ook zij is spelend lid en heeft net als Henk bijna in alle stukken meegespeeld, en is daarmee een zeer bekend gezicht voor Eensgezindheid.  
Ook is Margje al 42 jaar lid van het bestuur, en is daarmee een hele grote steun en toeverlaat. Margje kreeg een prachtige ketting met armband. Haar man Piet, die als lid ook veel voor de vereniging doet, kreeg ook een bos bloemen.

Nadat alle jubilarissen gefeliciteerd waren werd het buffet geopend en hebben we nog de hele avond met elkaar gezellig gegeten en vooral feest gevierd en gedanst!
Share our website