G-465379

12-10-2010 Losser Journaal

Weekblad Losser journaal, dinsdag 12 oktober 2010.

Een avondje ‘Eensgezindheid’

OVERDINKEL - Aangezien de Chr. toneelvereniging ‘Eensgezindheid ‘ dit jaar 75 jaar bestaat hebben ze dit in het voorjaar gevierd met een vrolijke revue, bestaande uit sketches, dans en zang. En dat met vijf voorstellingen.

In november is het weer tijd voor weer een "normaal" toneelavondje.
Er staan vier voorstellingen gepland van het blijspel  Vrouwluu aan ‘t roer van Herman van der A. Trouwe bezoekers van ‘Eensgezindheid‘  kennen deze naam ondertussen wel, aangezien ‘Eensgezindheid’  al vaker met veel succes een toneelstuk van Herman van der A op de planken heeft gebracht.

Het stuk speelt zich af op de boerderij van de gezusters Nijboer. Voeg daar een bijdehante dochter aan toe, en een aantal binnenlopende buren, dan kan het al bijna niet meer stuk.
Als er dan ook nog een projectontwikkelaar om de hoek komt kijken die wel graag het grond van alle boeren uit de buurt wil kopen, dan is het feest compleet.

De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 12, zaterdag 13, vrijdag 19 en zaterdag 20 november, in het verenigingsgebouw aan de Hoofdstraat 147, te Overdinkel.
Voor kaartjes kunt u bellen met Margje Wiggers  op telefoonnummer: 053-5383708 .
De zaal gaat open om 19.00 uur en het doek gaat om 20.00 uur open. Natuurlijk is er na afloop voldoende de gelegenheid om nog te blijven naborrelen. Zodra het doek dicht is, de verloting is afgehaald, gaan er een paar sterke mannen bezig om de tafels in de zaal te herschikken waarna er de mogelijkheid is om onder het genot van een hapje en een drankje samen met de spelers nog na te praten over de avond.   

 
Share our website